Virtual Meetup | The Netherlands Chapter

Thursday, May 11, 2023, 5:00 ā€“ 6:00 PM UTC

Sluit je aan bij onze volgende Nederlandse virtuele Mindvalley Meetup en maak verbinding met gelijkgestemde individuen van Nederland! Dit is een unieke kans om jouw spirituele reis te delen, van anderen te leren en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Online
Virtual Chapter Meetup

About this event

Onze Mindvalley Meetup is een geweldige gelegenheid om elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen. Tijdens deze bijeenkomst willen we graag van elkaar horen waarmee we bezig zijn, ideeƫn uitwisselen en ons laten inspireren door de verhalen van andere communityleden. Het doel van deze Meetup is om een sfeer te creƫren waarin we open en oprecht met elkaar kunnen spreken en waarin we elkaar kunnen steunen op onze spirituele reis.

We beginnen met een korte introductieronde waarbij we onszelf voorstellen en vertellen wat ons heeft geĆÆnspireerd om bij Mindvalley betrokken te raken. Daarna gaan we in kleine groepjes uiteen om onze verhalen te delen en ideeĆ«n uit te wisselen over onderwerpen die ons bezighouden. Hierin kunnen we brainstormen over hoe we elkaar kunnen ondersteunen en verder kunnen helpen op onze spirituele reis.

Aan het einde van de Meetup willen we graag nog even samen terugkijken op wat we hebben geleerd en besproken en hoe we dit in de praktijk kunnen brengen. We willen graag dat iedereen zich geĆÆnspireerd en gemotiveerd voelt om verder te gaan op zijn of haar spirituele pad en we hopen dat deze Meetup daar een bijdrage aan kan leveren.

Samenvatting:
Online Meetup
Donderdag 11 mei | 19:00 - 20:00

Agenda
19:00 Welkom
19:10 Introductierondje
19:30 Losse "Breakout" kamers
19:50 Slot
20:00 Einde Meetup

Contactinformatie
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, Voel je vrij om even contact te zoeken naar @GwnTim92 op Telegram of bekijk www.linktr.ee/GwnTim92


Organizers

 • Snehal Shah

  Satori Vision

  Mindvalley NL Coordinator & Local Host Gelderland

 • Caroline van Bommel

  Ken je Kracht

  NLP Coach, Mindvalley Local Host, Lage Zwaluwe

 • Veerle Beelen

  Unpackbyveer

  Mindvalley Local Host, Rotterdam-The Hague

 • Mo Chen

  Mindvalley Local Host, Amsterdam

 • Tim Goertz

  MIndvalley Local Host, Netherlands