Wekelijkse MV virtuele Meetup | The Dutch Chapter

Tuesday, May 16, 2023, 11:00 AM ā€“ 12:00 PM UTC

Tijdens deze online bijeenkomst delen we onze verhalen, wisselen we ideeƫn uit en inspireren we elkaar op onze spirituele reis. We verwelkomen alle Nederlands sprekende Mindvalley communityleden en wisselen wekelijks af tussen dinsdag en donderdag.

About this event

Onze wekelijkse Mindvalley Meetup biedt een geweldige kans om op een informele manier met elkaar kennis te maken. Tijdens deze bijeenkomst willen we graag van elkaar horen waar we mee bezig zijn, ideeƫn uitwisselen en ons laten inspireren door de verhalen van andere communityleden. Het doel van deze Meetup is om een sfeer te creƫren waarin we open en oprecht met elkaar kunnen spreken en waarin we elkaar kunnen ondersteunen op onze spirituele reis.

We beginnen met een korte introductieronde waarbij we onszelf voorstellen en vertellen wat ons heeft geĆÆnspireerd om bij Mindvalley betrokken te raken. Daarna gaan we in kleine groepjes uiteen om onze verhalen te delen en ideeĆ«n uit te wisselen over onderwerpen die ons bezighouden. Hierin kunnen we brainstormen over hoe we elkaar kunnen ondersteunen en verder kunnen helpen op onze spirituele reis.

We willen elke week afwisselen tussen dinsdagmiddag 13:00 en donderdag 19:00 en de Meetups zullen Ć©Ć©n uur duren. Aan het einde van de Meetup willen we graag nog even samen terugkijken op wat we hebben geleerd en besproken en hoe we dit in de praktijk kunnen brengen. We hopen dat deze Meetup bijdraagt aan de motivatie en inspiratie van iedereen om verder te gaan op zijn of haar spirituele pad.

Samenvatting:
Virtuele Meetup
afwisselend dinsdag 13:00-14:00 of donderdag 19:00 - 20:00

Agenda:
xx:00 Welkom
xx:10 Introductierondje
xx:30 Losse "Breakout" kamers
xx:50 Slot
xx:00 Einde Meetup