Mindvalley Café, Bucharest, Romania - Transformation

Saturday, January 14, 2023, 9:00 – 10:30 AM UTC

Topic of the Week: Transformation. What's Your Path of Transformation Right Now?

Coffee and Tea
Mindvalley Cafe
Socials

About this event

Cum arata calatoria ta de transformare?

Schimbarea poate lua mai multe forme si poate fi perceputa în mai multe feluri. Poate fi neasteptata si neplacuta, sau poate fi ceva pentru care te-ai pregatit de mult timp. Indiferent de caz, schimbarea este adesea o parte necesara a vietii, si chiar ceva ce multi dintre noi doresc.

Ca parte a comunitatii Mindvalley suntem aici pentru a ne impartasi perspectivele si sa punem intrebari despre caile noastre de transformare. Ce cale de transformare urmezi acum? Ce îți dorești pentru tine si pentru comunitate în 2023?

Ce conteaza pentru tine ca transformare? Vino și impartaseste-ți experiența, extinde-ți mintea, empatizează cu poveștile altora și pleacă cu o mulțime de idei noi, poate chiar și cu ușurarea de a fi spus anumite lucruri cu voce tare. Într-un fel, fiecare Mindvalley café este, de asemenea, o transformare. Vino alături de noi sambata dimineata.

Vino la Mindvalley în cafenea cu prieteni pentru a petrece și a avea conversații importante și distractive în jurul unor subiecte interesante, unde noi, comunitatea, devenim centru de atenție. Primul tău café sau deja 10? Nu contează, toată lumea este binevenită! Vino și impartaseste. Te așteptam.

Uite link catre meniu: https://manufakturacafe.ro/wp-content/uploads/2022/12/M3.pdf


What's Your Path of Transformation Right Now?

Change can come with many faces, and it can be perceived in a variety of ways. It can be unexpected and unwanted, or it can be something you have been preparing for a long time. No matter what the case may be, change is often a necessary part of life, and even something many of us crave.

As a part of the Mindvalley community, we are deep and transformative, and we are here to share our perspectives and ask questions about our paths of transformation. What is your path of transformation right now? What do you desire for yourself and for the community in 2023?

Host

 • Ioana Lucreția

  Mindvalley Local Host, București, Romania

Organizers

 • Ioana Lucretia

  Magnetic Thought Leader

  Mindvalley Local Host, Bucharest

 • Andra Trita

  Renaissance Muse

  Mindvalley Local Host, Bucharest

 • Dana Ackermann

  Mindvalley Coach, Local Host, Sibiu, Romania

 • Monica Ducu

  Mindvalley Local Host, Sibiu

 • Izabella Geapana

  Mindvalley Local Host, Cluj-Napoca, Romania

  Mindvalley Local Host, Cluj